Šīs sezonas jaunums no "Hanzas maiznīcas" - Brioche burgeru maizītes. Tās šoreiz mani arī iedvesmoja :) Patiešibā, šīs maizītes atšķiras pēc garšas un struktūras no citām burgeru maizītēm - tās ir smaržīgākas, mazliet saldākas un ļoti mīkstas. Man liekas, ideālas maizītes brokastīm!
Sastāvdaļas (4 porc.):
4 Brioche burgeru maizītes
1 paprika
4 olas
4 siera šķēles
8 šķiņķa šķēles
salātlapas
saldais ķecupiņš "Rūdolfs"
sāls
Pagatavošana:
1. Maizītes uztostē.
2. Papriku nomazgā un sagriež gredzenos - vajadzīgi 4 gredzeni. Uzkarsē pannu un liek paprikas gredzenus. Apcep no vienas puses, tad apgriež riņķī un katrā iesit pa vienai olai. Pannu apsedz ar vāku un cep līdz ola ir gatava. Jau gatavu olu pārkaisa ar sāli - man ir garšvielu sāls, ar zaļumiem.
3. Liek kopā burgeru. Siltas maizītes apsmērē ar kečupu un uzliek siera šķēles. Tad kārto salātlapas un pa divām gaļas šķēlēm (ja ir vēlme, tās arī var apcept). Tad liek ceptu olu un apsedz ar augšējām maizītēm.
4. Pasniedz uzreiz.