Biezpiena beigeļi

Video recepte

Sastāvdaļas (4 gb.):

 

250g biezpiens
70g rīvēts siers
70g milti
1 ola
1 tējk. cepamais pulveris
sāls

ūdens
sēkliņas

Pagatavošana (50 min.):

 

1. Lielā bļodā pārliek biezpienu, pievieno miltus, rīvētu sieru, cepamo pulveri, sāli, iesit olu un samaisa.

2. Darba virsmu pārkaisa ar miltiem. Pārliek mīklu uz darba virsmas un izveido diezgan resnu cilindru. sadala to četrās daļās. Katru daļu apvārta miltos un pa visu izveido caurumu.

3. Katru sagatavi saslapina ar ūdeni un apvārta sēkliņās.

4. Cep 190 grādos 35-40 min. Tad maizītes atdzesē uz pasniedz.