Aukstā zupa ar tomātu sulu

Video recepte

Sastāvdaļas (4-5 porc.):

 

250g vārīta desa
5-6 jaunie kartupelīši
2 lauku gurķi vai 1/2 garā
4 vārītas olas

 

1l tomātu sula
1 laims
1 tējk. mārrutki
1/2 tējk. sāls

Pagatavošana (20 min.):


1. Desu un gurķus sagriež strēmelītēs vai kubiņos. Kartupeļus un olas sagriež smalkāk - to ātri un viegli izdarīt ar olu griežamo.Visu pārliek katlā vai bļodā un apmaisa.

2. Tomātu sulai pievieno svaigi spiestu laima sulu, kārtīgu karoti ar mārrutkiem, sāli un visu samaisa.

3. Dārzeņu maisījumu kārto porcijas bļodiņās, pārlej ar tomātu sulu un uzreiz pasniedz.

Recepte tapusi sadarbībā ar