Man patīk eksperimenti un patīk crazy idejas🤪
Sastāvdaļas (3-4 porc.):
1iep siļķu filejas marinādē "Gardums" KAIJA
500g kefīrs
250g vistas buljons
200g marinētas vai vārītas bietes
4-5 vārīti kartupeļi
2 vārītas olas
4 ēd.k. krējums
2 tējk. Dižonas sinepes
loki
dilles
sāls, pipari
Pagatavošana (20 min.):
1. Siļķi sagriež kubiņos. Tādos pašos kubiņos sagriež kartupeļus un sasmalcina zaļumus. Visu liek bļodā, pievieno sarīvētas bietes, buljonu, kefīru, krējumu, sinepes, zaļumus. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus. Samaisa.
⠀
2. Līdz pasniegšanai zupu glabā ledusskapī. Pasniedz ar vārītu olu.