Ātrās biezpiena smalkmaizītes

Video recepte

Sastāvdaļas (8 gb.):

 

1 gb. kārtainā bezrauga mīkla (400g)
180g krēmveida biezpiens 9%
1 pac. vaniļas pudiņa pulveris (40g)
1 citrons🍋
2 ēd.k. cukurs
pūdercukurs

Pagatavošana (30min.):

 

1. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 grādiem.

2. Gatavo pildījumu. Pudiņa pulveri sajauc ar svaigi spiestu citrona sulu. Ja bail, ka būs pa skābu, var izspiest sulu no pusītes un pievienot 1 ēd.k. piena. Tad pievieno biezpienu, cukuru, kārtīgi visu samaisa.

3. Kārtaino mīklu izrullē uz darba virsmas. Vispirms sagriež to astoņos kvadrātos. Katram kvadrātam iegriež sturīšus. Pa vidu liek pildījumu un uzloka iegrieztos stūrīšus uz augšu.

4. Cep cepeškrāsnī 20 min. Jau gatavas smalkmaizītes pārkaisa ar pūdecukuru.