Šīs pankūkas ir ļoti garšīgas pašas par sevi un tās var vienkārši pārkaisīt ar cukuru vai pūdercukuru un pasniegt. Taču ja gribās vēl kaut-ko klāt, tad šokolādes pasta (Nutella) būs ideāls variants.
Sastāvdaļas:
1gl milti
1 gl piens
1/2gl kefīrs
1 ola
3 nelieli āboli
3-4 ēd.k. cukurs
1 tējk. cepamais pulveris
eļļa cepšanai
Pagatavošana:
1. Gatavo mīklu. Olu uzputo ar cukuru, kefīru un pienu. Pievieno miltus un cepamo pulveri, samaisa un atliek uz 20 minūtēm.
2. Ābolus nomizo un izgriež serdi. Divus ābolus sarīvē uz dārzeņu rīves, vienu ābolu sagriež mazos gabaliņos. Ābolus iemaisa mīklā.
3. Uzkarsētā pannā izcep pankūkas, lejot pa 1 ēd.k. uz katru pankūku.