Sierīgā pica ar gaļas bumbiņām

Sastāvdaļas:

 

 

mīkla divām picām
1 iep. gaļas bumbiņas ar pastinakiem un burkāniem "RAKVERE"
250g labi kūstoša siera (Holandes, Gauda, Čedaras utt)
250g siers Mocarella
100g ciets siera

 

Pagatavošana:

 

Cepeškrāsns jāuzkarsē riktīgi karsta - līdz 220 grādiem, tad picas garoziņa būs kraukšķīga. 


Mīklu sadala divās daļās un izrullē. Pamatnes pārliek uz cepešpannas un apsmērē ar mērci. Ar rokām saplūkā Mocarellas sieru un izkārto pa visām malām - pa vienai bumbai uz katru picu. Tieši tāpat bagātīgi pārkaisa ar rīvētu Holandes sieru. Liek gaļas bumbiņas virsū un pārber ar parmezānu. Cep iepriekš uzkarsētā cepeškrānī apm 20 min.

 

Lai labi garšo!