Pankūciņas ar sieru, salami un skābētiem kāpostiem

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

180g milti

1gl (250ml) paniņas vai kefīrs

2 olas

250g skābēti kāposti "Dimdiņi"

150g Holandes vai Gouda siers

50g salami vai vītināta desa

svaigi zaļumi

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1. Desu sagriež srēmelītēs. Kāpostus sagriež smalkāk.  Sieru sarīvē uz dārzeņu rīves. Zaļumus sasmalcina.

 

2. Gatavo mīklu. Bļodā iesit olas, pievieno miltus, paniņas vai kefīru un kārtīgi visu samaisa līdz mīkla ir viendabīga. Tad iejauc sieru, desu, kāpostus, zaļumus un sasmalcinātus zaļumus.

 

3. Izcep pankūkas uzkarsētā pnannā. Pasniedz ar mērci.