Meksikāņu hotdogs ar Načos čipsiem

Tikai Statoil sakāt, ja? Nē! To var pagatavot arī mājas!  Šobrīd runa par Meksikāņu Hot Dogu no Statoil. Man likās interesanti, ieraugot reklāmu, to nogaršot. Palūdzu tētim piebraukt tuvāk (bijām iebraukuši uzpildīties) pie lielā plakāta un izpētīju kas hotdogam iekšā vēderā. To pat nevar nosaukt par karsto sunīti, bet par Burrito (Burrito - ass meksikāņu ēdiens, tortillā ietīti daudz salātu, melnās pupiņas un maltā gaļa ar garšvielām).
Priekš ne ļoti sarežģītas receptes rezultāts bija pārsteidzoši garšīgs. Tad nu dalos!

Sastāvdaļas:

 

kukurūzas siera čipsi jeb načos (tie arī pievērsa manu uzmanību)
marinēti gurķi
labi kūstošs siers
asā meksikāņu mērce
gvakamole mērce
protams, desa (hot dogs mīnus desa =???)
tortilija

Pagatavošana:


Gvakamoles mērci man mamma pamācija kā uztaisīt pašam. Mīkstu avokado sagriez uz pusēm, izņem kauliņu un mīkstumu ar karoti izgreb. Tad ar dakšiņu saspaidi, pievieno svaigi spiestu laima vai citrona sulu, lai avokado nepaliek tumšs, sāli pēc garšas, zaļumus un kādu sasmalcinātu ķiploka daiviņu.


Pa to laiku liec cepties uz pannas desu. Un pievērs uzmanību Hot doga sagatavei. Neaizmirsti apgriezt desu otrādi, lai abas puses apcepas un kāda no tām neapdeg!
 

Ņem tortilju, apzied ar gvakamoles mērci un aso meksikāņu mērci, uzber pa virsu rīvētu sieru. Marinētos gurķus sagriez ripiņās un arī pievieno. Ja grib sulīgāku, var pielikt salātlapas. No pannas ņem nost desu un liec pa vidu sagatavei, pievieno čipsus.
Visu ietin tortilijā.

 

Disfrute de su comida