Kesadiljas ar salami "Adabella"

Ceru, ka jums nav apnicis fakts, ka es bieži gatavoju meksikāņu ēdienus. Ja man ir taisnība, tad droši lasiet! Ja ir... neuzināsiet recepti. :)

 

Un tagad nopietni. Receptes ideju ņēmu no žurnāla "Ilustrētā junioriem". Taču žurnālā rakstītajiem dažiem faktiem atļaušos nepiekrist. Cūkgaļa?! Meksikāņu ēdienos? Nu, nu... Tā meksikāņu ēdienos sastopama tikpat bieži, cik skudru spirts Latviešu kūkās. Meksikāņi iecienījuši liellopu un vistas gaļu! Cūkgaļu izmanto ārkārtīgi reti.

Nākamais fakts; 100 g čorizo (čorizo ir tradicionāla spāņu salami ar pikantu raksturu)  - ar 100g man ir par maz! Es esmu cilvēks kam nekad un nekas nav par daudz... Pieliku nedaudz vairāk... pieliku divreiz vairāk!!!

Čorizo desu veikalā neatradu, tāpēc es izmantoju to, kas bija pa rokai - labu salami desu.

 

 

Sastāvdaļas (3 kesadiljām):

 

450 g salami
600 g labi kūstoša siera (sarīvēts)

mērci pēc izvēles
3 tortiljas plāceņus

 

Pagatavošana:

 

Desu attīra no ādas un sagriež mazos gabaliņoa. Uzkarsē pannu un apcep desu, pievienojot nedaudz eļļu.

 

Pusi no plāceņa pildi ar rīvētu sieru un desu, pārloka un liek uz pannas
Pasniedz ar krējumu, mērci un vienkāršiem salātiņiem.

 

Disfrute de su comida!!!

 

P.S. Adabella - spāņu valodā nozīmē "garšīgs"