Cepti rīsi ar kimči, bekonu un olu

Kimči ir sava veida Āzijas skābēti kāposti. Starpība ir tajā, ka gatavo tos no ķīniešu kāpostiem un tie ir diezgan asi. Neskatoties uz šo starpību, gan vieni, gan otri ir atzīti visā pasaulē. Fermentētie dārzeņi šobrīd ir trendā, jo sola visādus labumus organismam.

Tie palīdz samazināt holesterīna līmeni, nostiprināt imunitāti, uzlabo sirds darbību, smadzeņu darbību un cinās ar lieko svaru. Lūk tā! Ēd kimči un esi vesels!

 

Sastāvdaļas (3-4porc.):

 

125g rīsi

150g saldēti zaļie zirnīši

300g kimči "Dimdiņi"

3 olas

1 ēd.k. eļļa

zaļie loki

 

Pagatavošana (35 min.):

 

1. Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.

 

2. Bekonu sagriež smalkāk. Uzkarsē pannā eļļu un apcep bekonu, apm. 4 min.  Tad pievieno rīsus, kimči un cep vēl 4 min. Iesit olas, pievieno zirnīšus un visu laiku maisot cep vēl 3 min.

 

3. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļiem lokiem.