Street food no NOO Cepeškungs

Jā, jā, arī es esmu street food cienītājs!

 

Street food raksturīgās iezīmes - ēdienu gatavo kemperos, busiņos, teltīs, uz grila vai mazām plītiņām. To pagatavo ātri un tikpat ātri tu tiec apkalpots.  Ēdienu tev pasniedz kartona trauciņā vai ievīstītu papīrā. Saņemsi to ar papildus salveti vai cimdiņiem - atrodi kaut-kur vietu, kur apsēsties, un baudi īpaši tev pagatavoto ēdienu, skatoties kā citi ikdienas steigā dodas savos darbos vai nedarbos....

 

 

Uztvēri noskaņu? Tajā tiešām kaut-kas ir un street food ēdiens strauji kļūst populārs arī Latvijā. Šovasar ik pa brīdim bija dzirdami aicinājumi apmeklēt to vai citu festivālu, kur tiks piedāvāti tieši street food ēdieni. 

 

 

Uzņēmums "NOO Cepeškungs" domā plašāk un ir radījis veselu produktu sēriju "Street Food".

 

 

Turpmāk ikvienam, kurš vēlēsies street food noskaņu radīt savā ballītē vai vienkārši iepriecināt sevi ātri pagatavojot ko garšīgu, atliks vien veikalā izvēlēties sev tīkamo produktu un baudīt!

 

Paldies, Jurim Grinbergam, kas ir uzņēmuma "NOO Cepeškungs" pārdošanas vadītājs Latvijā, par ielūgumu uz jaunās līnijas prezentācijas ballīti!

 

Pasākumu vadīja Elmārs Tannis un man likās, ka viņš lieliski tika ar šo uzdevumu galā. Pasākumā bija piedāvāti visi jaunās līnijas produkti. Man īpaši garšoja pikantie spārniņi un ribiņas.

 

 


Iespējams, pavisam drīz es padalīšos ar šo produktu dažādām pagatavošanas idejām kā iepriecināt sevi un citus. Bet tu turpmāk veikalos esi vērīgs un nepalaid garām iespēju nobaudīt "NOO Cepeškungs" produktus no jaunās "Street Food" sērijas.
Tie ir ēdami arī uzreiz, bez termiskas apstrādes!