LIDO vakariņu brančs

 

 

 

 

 

Pāris gadus atpakaļ mūsu ģimene uz brančiem devās gandrīz katru nedēļas nogali. Tas bija riktīgi modē un, jāsaka, bija arī interesanti - varēja salīdzināt dažādas kafejnīcas un restorānus, bet tad kaut-kā apnika. Taču pagāja kāds laiciņš un kaut-kā sagribās atkal uz kādu branču aizstaigāt. Un te pēkšņi - pa radio dzirdu:"Vakara Brančs LIDO"! Izklausijās daudzsološi un nolēmām pamēģināt. Cena pieklājīga - 15 EURO no pieaugušā.... Jā! Nu jau man tulīt 13 un arī man jāmaksā pilna summa.
Tad sazvanijām brālēnu un kopā ar viņu un viņa mammu devāmies vakariņās....

 

 

 


Vienīgi tas laiks tāds neierasts - no 18:00 līdz 21:00, bet vakariņām kā reiz. Turklāt, vakara brančs Krasta ielas LIDO kompleksā notiek nevis pirmajā stāvā un ne Alus pagrabā, bet pa smalko - augšā, restorānā. Mūs sagaidīja viesmīlis (kā pienākās restorānā), atrada mūsu vārdus rezervācijas grāmatā un pavadīja pie galdiņa. 

 

 

Visu ēdienkarti nenosaukšu un, iespējams, šobrīd jau ir kādas izmaiņas, bet ēdienu izvēle ir ļoti plaša - sākot no zupas un beidzot ar kūkām. Ļoti bagātīgs jūras velšu klāsts! Mans tētis īpaši slavēja mīdijas, jo tās esot bijušas vnk milzīgas! Laši, nēģi un citi zivju ēdienkartes pārstāvji dažādos variantos. Diezgan bagātīgs gaļas galds - žāvētas un kūpinātas gaļiņas, ribiņas, vistiņas un dažādi salāti. Garšīgi deserti - augļi un kūkas. Cenā iekļauts ūdens, tēja un kafija. Varēja izvēlēties arī citus dzērienus, bet par tiem bija jāpiemaksā.

 


Ap 19:00 sāka spēlēt muzikanti. Klavierīte, vijolniece un vēl kāds vīriņš, man liekas ar ģitāru...Spēlēja klasiku un R. Paula melodijas, nekāds Džons Lenons vai Madonna te neskan. Kopumā, ļoti pozitīvs vērtējums - varbūt šāds brančs varētu sākties mazliet agrāk pēcpusdienā, jo uz vakaru pieēsties (tas taču pieder pie lietas) nav forši....
Noteikti kādu dienu atbraukšu vēl!