Kā es kafejnīcā "Cepiens" pie Hugo ciemojos

 

 

 

 


Kādu dienu es biju Pārdaugavā un mans ceļš veda gar kafejnīcu Cepiens. Ejot garām āra terasei piefiksēju milzīgos burgerus šķīvjos. Tie izskatījās patiešām garšīgi. Nolēmu, ka man tie jānogaršo!

 

 

 

 

 

 

 

 

Iegāju iekšā un paņēmu ēdienkarti. Tā gan tāda hipsterīga - vienkāršas lapiņas, kuras sašūtas kopā. Bet ne jau pēc cepures spriežam par vīru, ne pēc ēdienkartes par iestādi!

 

 


Izvēlējos galdiņu, bet tur kaķis! "Tas ir Hugo", - meitene paskaidroja. Ja es vēlos, to var pārlikt citur. Nē, teicu, lai paliek! Man tas pat patika. Sava veida pievienotā vērtība - sēdi, ēd un kaķītis čuč blakus...

 

 

Izdarīju pasūtījumu un vēroju kā Hugo mīlīgi snauž man blakus.

 

 


Pavisam drīz tika atnests pasūtījums. Teikšu īsi - viss bija ļoti garšīgs! Un porcijas vienkārši MILZĪGAS! Cena par šādu porciju pat ļoti patīkama - 5-6 Euro. Ēdienkartē ir arī smalkāki ēdieni - mīdijas, Cēzara salāti, dažādi salāti, pastas, garneles, zupas, zivis utt. Cenas apmēram līdzīgas - piem. mīdijas tajā dienā bija pie 7 vai 8 Euro par porciju. Man ļoti patika, ka burgeru maizītes te cep uz vietas - tas vien ir tā vērts, lai šeit iegrieztos.

 

 

Ja tu domā, ka Hugo man līda šķīvī vai vēl kaut-kā uzbāzās, tad nē, tā nebija. Visu laiku viņš vienkārši gulēja man blakus. Beigās es Hugo pats pacienāju ar savu burgeri - nevarēju visu apēst, tāpēc labprātīgi ar viņu padalījos. Hugo garšoja!