Ēd un ziedo!

 

Ja esi Rīgā un vēlies remdēt savu izsalkumu, dodies uz burgeru māju "Lielais Kristaps" un izvēlies kādu no trim Pipara burgeriem!  Ja ieliksi bildi ar Pipara burgeru Instagram vai Facebook lapā ar tagu #piparaburgers, tad tevi pacienās ar kādu no Green kolām. Bet pasteidzies, jo šis piedāvājums ir ierobežots.


Pipara burgerus var pasūtīt ari caur WOLT aplikāciju un tev to siltu un ātri piegādās uz mājām vai biroju. Arī šajā gadījumā viens euro no katra burgera tiks ziedots Markusa rehabilitācijai.

Palīdzēsim Markusam staigāt!

 

 

Oktobra mēnesī visus aicinu savu apetīti remdēt burgeru mājā "Lielais Kristaps", Matīsa iela 40, Rīgā, kur izvēloties kādu no trim Pipara burgeriem - BIO liellopa, vistas vai veģetāro - tu atbalstīsi Markusu, jo viens euro no katra pārdotā burgera tiek pārskaitīts Ziedot.lv un katrs euro nonāk Markusa  rehabilitācijai.

 

 

 

 

 

 

Pasākumu atklāja ladarības portāla "ziedot.lv" un rehabilitācijas centra POGA dibinātāja un vadītāja Rūta Dimanta

 


Prezentācijas pasākumu vadīja mans draugs multimākslinieks un šovmens Roberts Gobziņš.
 

 

 

Burgeru māja "Lielais Kristaps" īpašnieki iepazīstināja atnākušos ar burgeru tapšanā izmantotajiem produktiem un cienāja viesus ar tikko pagatavotiem burgeriem un īpašu dzērienu - Green Cola, kuras sastāvā cukurs aizvietots ar stēvijas augu. Pasākumu apmeklēja dažādu mediju pārstāvji, blogeri un jūtuberi.

 

Avots: Youtube Trakais Latvietis

Šeit var apskatīt nelielu video no #PIPARABURGERS prezentācijas pasākuma un interviju ar mani.

Paldies Edgaram par sižetu!

 

Sešus gadus vecais Markuss ir gudrs un dzīvespriecīgs puisēns. Zēns piedzima priekšlaicīgi un bija sīciņš, vien 39 centimetrus garš un svēra 1260 gramus.

 

Markusam ir bērnu cerebrālā trieka, hipoksiski išēmiska encefalopātija un psihomotorās attīstības aizture.

 

2019.gadā Markusam centrā “Poga” plānoti trīs intensīvi terapijas kursi. Kursa laikā plānotas 19 “Therasuit 3” terapijas nodarbības, 17 GEO gaitas robota nodarbības, 8 ergoterapijas nodarbības un osteopāta konsultācija. Viena kursa izmaksas ir 2595 eiro.

 

Lai Markusam varētu nodrošināt 3 intensīvus kursus gadā nepieciešami 7785 eiro.

Palīdzēsim Markusam!

 

ZIEDOT MARKUSAM

Ja vēlaties izmantot citu maksāšanas veidu, varat maksāt Swedbankā vai citā bankā kā vienkāršu pārskaitījumu, arī kā maksājumu ar Telefonbankas starpniecību vai izmantot jebkuru citu maksāšanas veidu, maksājuma uzdevumam izmantojot šos rekvizītus:

Fonds "Ziedot.lv"
Reģ. Nr.: 40008078226
SWEDBANK
Bankas kods
HABALV22
Konta Nr.
LV95HABA0551006150241
Mērķis
Atbalsts Markusam Bērziņam

 

Paldies par informatīvu atbalstu:

Kas jauns.lv

Receptes.lv

Nra.lv