Es nekad nepārstāšu slavēt vienkāršus produktus un vienkārši pagatavojamas receptes. Un, manuprāt, šī recepte ļoti labi iederās mūsu tagadējā ikdienā - ikdienas un garršu dažādošanai.
Sastāvdaļas (4 porc.):
1kg vistu stilbiņi
100g Kalmata olīvas
100g kaperi
4 ķiploka daiviņas
2 ēd.k. medus
2 ēd.k. olīveļļa
2-3 lauru lapas
1 buljona vistas kubiņš
Pagatavošana (60 min):
1. Kartsumizturīgā traukā liek vistu stilbiņus, pievieno medu, olīveļļu, sasmalcinātus ķiplokus, sadrupinātu buljona kubiņu un apmaisa, lai vistu stilbiņi ir pilnībā noklāti ar maisījumu. Tad stilbiņiem peivieno kaperus, olīvas, lauru lapas.
2. Trauku liek iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apm. 1 st. 180 grādos.
3. Pasniedz ar svaigiem vai ceptiem dārzeņiem un svaigu maizi.