Vistas filejas bekonā

Video recepte

Sastāvdaļas (4 porc.):

 

400g mazās vistas filejas
200g bekona šķēles
2 tējk. Sazon garšvielas
1 tējk. ķiploku pulveris
1 tējk. saldā paprika
1 tējk kaltēts timiāns


Hotdogiem:
hotdogu maizītes
Coleslaw salāti
tomātu mērce
rīvēts Mozzarella siers

Pagatavošana (20 min.):

 

1. Vistas filejas pārliek bļodā, pievieno garšvielas un kaŗtīgi apmaisa, lai visa gaļa ir noklāta ar garšvielām. Tad katru vistas fileju ietin bekona šķēlēs. Visu pārliek karstā gaisa krāsni un cep 180 grādos 12 min.

2. Hotdogu maizītē leik salātus, pa virsu fileju bekonā, tomātu mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru.

3. Labu apetīti!