Svētku salāti ar papriku

Sastāvdaļas (6 porc.):

 

250g vārīta gaļa (vista, liellops vai cūkgaļa)

150g siers (Gouda, Edam, Čedara, Holandes)

150g marinēti gurķi

125g kukurūza

4 vārītas olas

1 sarkana paprika

1 ēd.k. sinepes

100g laba majonēze

100g krējums

sāls, pipari

Pagatavošana:

 

1.  Gaļu sagriež kubiņos, Tādos pašos kubiņos sagriež marinētus gurķus, papriku un sieru. Olas notīra un arī sagriež kubiņos.

Mērcei majonēzi sajauc ar krējumu un sinepēm.

 

2. Vienā lielā bļodā sajauc kopā visas sastāvdaļas. Pēc garšas pievieno sāli un svaigi maltus piparus.

 

3. Līdz pasniegšanai uzglabā ledusskapī.