Šajā gadījumā omletes garša atkarīga no siera un gaļas, kuru tu izvēlēsies. Es šoreiz paņēmu Čedaras sieru un marmora gaļu, bet tu ņem to, kas tev vairāk garšo.
Sastāvdaļas (1 porc.):
1 rudzu maizes šķēle
2 olas
2 plānas kūpināta šķiņķa šķēles
50g rīvēts siers
1/2 tējk. čili mērce
1 ēd.k. eļļa
sāls, pipari
Pagatavošana:
1. Maizes šķēli uztostē.
2. Bļodiņā sakuļ ar dakšu olas, pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
3. Pannā uzkarsē eļļu un ielej sakultu olu. Kad omlete sāk sarecēt, to pārkaisa ar sieru, uzliek gaļas šķēlītes un uzpilina čili mērci. Tad ar lāpstiņas palīdzību omleti sarullē - uzloka visas malas uz vidu, lai siers un šķiņķis būtu iekšpusē.
4. Omleti pārliek uz jmaizes šķēles, pārkaisa ar sieru vai zaļumiem un zureiz pasniedz.