Lielmaize ar liellopa cepeti sarkanvīna marinādē

Sastāvdaļas:

 

 

1/2 kāpostgalva
3 selerijas kāti
dilles
šķipsniņa citronskābes
sāls
cukurs

 

Lielmaizei:

1 lielā čiabata
1 iepakojums "Liellopa cepetis sarkanvīna marinādē" "RAKVERE"
200g Holandes siers
BBQ mērce

 

Salātu pagatavošana:

 


Kāpostu sagriež pēc iespējas smalkāk, seleriju sagriež plānās šķēlītēs, dilles smalki sakapā. Visu saliek bļodā, pēc garšas pievieno sāli un cukuru, pievieno mazu šķipsniņu citronskābes. Kāpostus kārtīgi saspaida, lai kāposti sāk izdalīt sulu. Pagaršo un ja nepietiek sāls, cukura vai citronskābes, tad pievieno vēl pēc garšas.
 

Lielmaizes pagatavošana:


Cepeti pagatavo pēc norādījumiem uz iepakojuma, čiabatu sagriež uz pusēm. Sarīvē sieru.


Tagad jābūvē lielmaize. Pirmo liek gaļu, pārlej to ar mērci,  tad liek sieru un salātus. Pasniedz ar marinētiem gurķīšiem un frī kartupeļiem.