Kimči ir sava veida Āzijas skābēti kāposti. Starpība ir tajā, ka gatavo tos no ķīniešu kāpostiem un tie ir diezgan asi. Neskatoties uz šo starpību, gan vieni, gan otri ir atzīti visā pasaulē. Fermentētie dārzeņi šobrīd ir trendā, jo sola visādus labumus organismam.
Tie palīdz samazināt holesterīna līmeni, nostiprināt imunitāti, uzlabo sirds darbību, smadzeņu darbību un cinās ar lieko svaru. Lūk tā! Ēd kimči un esi vesels!
Sastāvdaļas (3-4porc.):
125g rīsi
150g saldēti zaļie zirnīši
300g kimči "Dimdiņi"
50g bekons
3 olas
1 ēd.k. eļļa
zaļie loki
Pagatavošana (35 min.):
1. Rīsus novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
2. Bekonu sagriež smalkāk. Uzkarsē pannā eļļu un apcep bekonu, apm. 4 min. Tad pievieno rīsus, kimči un cep vēl 4 min. Iesit olas, pievieno zirnīšus un visu laiku maisot cep vēl 3 min.
3. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļiem lokiem.