LAIMĒ JAUNU KERAMISKO GRILU KAMADO BONO MINIMO!

Kompakts modelis, kas ieteicams mazām cilvēku grupām (līdz 7-8 cilvēkiem). Ideāli piemērots lietošanai dabā vai izmantošanai uz mazām terasēm. Bāzes komplektācijā ietilpst: keramiskais grils ar statīvu un diviem rokturiem, inovatīva blīve no stikla šķiedras, ļoti plats karstuma deflektors, pelnu tīrīšanas rīks, grila pārsegs, nerūsējošā tērauda tureklis ribiņām, BBQ&Grill ceļvedis (angliski). Jūs varēsiet: gatavot tiešā karstumā (uz atklātās liesmas) (šašliku, steikus, burgerus, vistu spārniņus un citus ēdienus!

Skaties vairāk šeit
Lai piedalītos izlozē: uzmanīgi skaties grilēšanas tēmai veltītos raidījumus "Pipars Cepās" un noķer atslēgas vārdu, kurš astoņu raidījumu laikā (jūnijā un jūlijā)  parādīsies titros sarkanā krāsā, aizpildi pieteikuma formu un gaidi izlozi. Priecāšos, ja par šo iespēju pastāstīsi draugiem! Lai veicas!

 

Reģistrējies Izlozei!

Reģistrējoties izlozei, tu piekrīti izlozes noteikumiem!

 

Konkurss "PIPARS CEPĀS" noteikumi

               Vispārējie noteikumi

 

  • Konkursa organizators ir Rojs Puķe (Pipars) sadarbībā ar MS "Leto projektai". Konkursa norises rīkotājs ir Rojs Puķe (Pipars)
  • Konkursa mērķis ir veicināt Pipars veidotā video cikla "Pipars Cepās" skatījumus un zīmola "Kamado Bono" atpazīstamību un skatītāju interesi par grilēšanu.
  • Konkurss notiek sociālā tīkla tīmekļa vietnē Instagram (turpmāk – Instagram) konkursa organizatora kontā. Konkursa sākuma datums ir 2021. gada 13. maijs, beigu datums ir 2021. gada 16. jūlijs, kas ir konkursa norises laiks.
  • Konkursā piedalās jebkurš Instagram lietotājs, kurš sekos konkursa organizatora Instagram profilam (www.instagram.com/pipars.lv/) un reģistrēs dalību konkursam vietnē www.pipars.lv sadaļā "Cepās".
  • No visiem konkursa dalībniekiem, kas piedalās konkursā, tiek izlozēts 1 konkursa dalībnieks Instagram kontā, kurš iegūs konkursa balvu – Keramisko grilu KAMADO BONO MINIMO.
  • Informācija par konkursa uzvarētāju (vārds, uzvārds, vai @segvārds) pēc izlozes veikšanas tiek publicēta konkursa organizatora Instagram profilā.
  • Dalībnieks konkursā var piedalīties tikai vienu reizi.
  • Izpildot konkursa nosacījumus, konkursa dalībnieks apliecina, ka ir iepazinies ar šiem konkursa noteikumiem. Ar dalību konkursā dalībniekiem nav papildu izdevumu.

 

             Konkursa balva

 

  • Konkursa balvu fonds – Keramikas grils "Bono Minimo" (sarkans).
  • Konkursa norises un balvas izlozes kārtība
  • Katram konkursa dalībniekam, kas reģistrējies dalībai konkursā šo noteikumu 1.5. punktā noteiktajā kārtībā, tiek piešķirts kārtas numurs.
  • Konkursa uzvarētājs tiek noteikts pēc nejaušības principa, izmantojot nejauša skaitļa izvēles programmu. Izloze notiks 2021. gada 16. jūlijā.

 

                       

             Balvu saņemšana

 

  • Pēc uzvarētāja informācijas publicēšanas 1.7. punktā noteiktajā kārtībā, uzvarētājs par balvas saņemšanu tiek aicināts 2 (divu) darba dienu laikā sazināties personīgi ar konkursa norises rīkotāju, nosūtot elektronisku ziņojumu uz konkursa organizatora Instagram kontu.
  • Pēc uzvarētāja elektroniskā ziņojuma saņemšanas konkursa norises rīkotājs sazinās ar uzvarētāju un vienojas par balvas saņemšanas laiku un vietu. Balvas saņēmējs piekrīt saņemt balvu publiski un piekrīt, ka balvas pasniegšana tiek filmēta un publicēta kādā no nākamajiem "Pipars Cepās" sižetiem. Foto un video no balvas pasniegšanas brīža konkursa organizatori drīkst izmantot pašreklāmas nolūkos. Balvas saņēmējs nevar izvirzīt pretenzijas, vai pierpasīt papildus samaksu, par publicitātes aktivitātēm. Balvas vērtība netiek atlīdzināta skaidrā naudā vai aizstāta ar citu preci vai pakalpojumu.
  • Gadījumā, ja konkursa norises rīkotājam 3 (trīs) darba dienu laikā pēc attiecīgā uzvarētāja elektroniskā paziņojuma saņemšanas neizdosies sazināties ar konkursa uzvarētāju vai vienoties ar uzvarētāju par balvas pasniegšanas laiku, vai arī, ja uzvarētājs atteiksies no balvas saņemšanas, konkursa norises rīkotājs ir tiesīgs atstāt balvu konkursa norises rīkotāja rīcībā.
  • Balvas saņemšanai konkursa uzvarētājam vai tā pilnvarotajam pārstāvim nepieciešams uzrādīt personu apliecinošu dokumentu un pierādīt saistību ar e pastu, kurš reģistrēts konkursam.
  • Konkursa uzvarētāja pilnvarotajai personai ir jāuzrada pārstāvību apliecinoša dokumenta oriģināls. Konkursa ietvaros nodotie konkursa uzvarētāju un to pārstāvju personu dati tiks apstrādāti tikai un vienīgi konkursa uzvarētāju un to pārstāvju identificēšanai, balvu izsniegšanai.

 

 

             Citi noteikumi

 

  • Konkursa organizatoram ir  tiesības  grozīt  vai  mainīt  šos  noteikumus,  publiskojot  grozījumus vai izmaiņas šeit: https://pipars.lv/cepas
  • Jebkuros jautājumos, kas saistīti ar konkursa norisi un kurus nenosaka šie noteikumi, konkursa organizators var pieņemt vienpusēju lēmumu un rīkoties atbilstoši spēkā esošai likumdošanai.
  • Pretenziju un jautājumu gadījumā konkursa dalībnieks ir tiesīgs vērsties pie konkursa organizatora rakstveidā, nosūtot informāciju uz e-pastu: info@pipars.lv.
  • Pretenzija vai jautājums tiks izskatīts 15 (piecpadsmit) darba dienu laikā no tā saņemšanas. Atbilde uz pretenziju vai jautājumu tiks sniegta rakstveidā, nosūtot to uz konkursa dalībnieka iesniegumā norādīto adresi.

 

"Pipars Cepās"

Grils ir lieliska uzparikte un gatavošanu uz tā ierobežo vien fantāzija. Lai pierādītu šo vārdu patiesumu, jaunā ReTV raidījumā "Pipars cepās" pie iekurināta grila jūs gaidīs kulinārijas blogeris, Latvijas lepnums un pavārgrāmatas "Piparēdiens" autors – Pipars. Grilēti vistu spārniņi, cūkgaļas šašliks vai liellopu steiks – tie, protams, ir galvenie varoņi uz mūsu griliem. Un, tiešām, klāt ir vasara! Tas ir laiks, kad cenšamies izmantot katru saulainu dienu, lai iekurinātu grilu un pagatavotu ko garšīgu. Grilēšana šobrīd piedzīvo savu popularitāti un ar katru saulainu dienu grilēšanas cienītāju prasmes pieaug. Uz grila aizvien biežāk nonāk ne tikai gaļa, zivis, jūras veltes, bet arī dažādi dārzeņi un augļi. "Grilēt nepavisam nav sarežģīti, jāievēro vien daži nosacījumi. Par tiem centīšos pastāstīt sešpadmit ceturtdienās visas vasaras garumā. Es neesmu mācījies pavārskolā, bet gājis savu eksperimentu ceļu. Man nav saderīgu vai nesaderīgu produktu, jo visu ierobežo stereotipi un pieņēmumi. Es aicinu cilvēkus eksperimentēt un grils tam ir īstā ierīce! Tu atrodies ārpus telpām, svaigā gaisā, saule, putnu dziesmas un lielisks noskaņojums. Ja gatavo ar labu garastāvokli un mīlestību, un vēl labai kompānijai, gala rezultāts vienmēr būs labs. Un kulinārijai nav striktu robežu – katram ir iespēja atrast savu garšu, savu umami," saka raidījuma vadītājs Rojs jeb Pipars.