Īpašs Ramen - labi darbi!

21.septembrī RamenRiga telpās, Stabu ielā 14, Rīga visiem interesentiem bija iespēja nobaudīt Karija Ramen, kurš radās lieliskas sadarbības rezultātā.

Manu ideju/recepti šefpavārs Mārtiņš Sirmais pielāgoja labākajām Ramen tradīcijām un tika radīts īpašs Karija Ramen. Tas gardēžiem bija pieejams vien pāris stundas. No katra pārdotā Ramen 2 euro tika ziedoti, lai apmaksātu bērniem ar gaitas traucējumiem līdzsvara treniņus uz RYSEN iekārtas rehabilitācijas centrā POGA. Divu stundu laikā iegūtais ziedojums sastāda 100,00 euro!

Kas pierāda faktu, arī nelielas aktivitātes var sniegt lielu prieku un nozīmīgu atbalstu. Vēlamies iedrošināt arī citus uzņēmumus ikdienā piedomāt pie labiem darbiem un varbūt realizēt nelielas labdarības kampaņas uzņēmuma ikdienā! Ja šādi rīkosies lielākā daļa uzņēmumu, tas būs milzīgs atbalsts tiem, kam tas nepieciešams visvairāk! Paldies Mārtiņš Sirmais par aicinājumu, visai RigaRamen komandai, par sadarbību un foršajiem cilvēkiem, kas bija klāt, baudīja un atbalstīja!