Imantas tirgus teritorijā aizvadīta "Labdarības tirgus diena"

Šī gada 1. jūnijā Kurzemes prospektā 3, Imantas tirgus teritorijā , Starptautiskajā bērnu tiesību aizsardzības dienā sanāca kopā tirgotāji, mājražotāji un ēdinātāji. "Imantas tirgus" tirgus šajā dienā svinēja savu pastāvēšanas ceturto gadadienu un ar prieku atbalstīja jaunas tradīcijas iedibināšanu, "Labdarības tigrus diena". Šajā dienā vācām līdzekļus, kurus ziedojām lai apmaksātu bērniem ar gaitas traucējumiem līdzsvara treniņus uz RYSEN iekārtas, rehabilitācijas centrā POGA ! Ar bērniem darbojās animatori, "Mārtiņa burbuļi" burbuļu laišanas meistarklase, balonu locīšana un daudz citu aktivitāšu.

Pateicoties uzņēmumam "Pusku pusku" tika iekārtota sēžammaisu zona pirms skatuves, lai ērtāk varētu baudīt mākslinieku uzstāšanos un es teikšu, ka bija ko baudīt! Uz skatuves kāpa, Agnese Šīrante ar saviem audzēkņiem, kas sevi jau ir pierādījuši dažādo mēroga pasākumos. Liene Šomase ar  savas bērnu un jauniešu studijas audzēkņiem, Mārtiņš Balodis, Katrīna Dimanta, Miks Galvanovskis, brīnumiem lika  noticēt iluzionists Edžus. Uzstājās grupa “Laime Pilnīga”, grupa “CREDO” un Guntis Veits, Andris Kivičs un noslēgumā grupa “Tranzīts”.  Vēlos minēt, ka visi mūziķi uzstājas atbalstot pasākumu ideju, lai savāktu līdzekļus, bērniem ar kustību traucējumiem! Neviens no māksliniekiem honorāru nesaņem. Paldies viņiem liels, par viņu ieguldījumu šī pasākuma realizēšanā!

Paldies uzņēmumiem  "Imantas tirgus", "Ziedi un ziedi", "Vip Partybus", "Skrīveru saldumi", "Nākotne", drošības dienestam "Kilter Pulse" un "Mārtiņa burbuļi".

Un ir arī neliela darvas karote šajā medus podā.... Šoreiz Labklājības ministres izskatā! Labklājības ministre Evika Siliņa bija apsolījusi piedalīties pasākumā un atklāt to, taču ne viņa ne kāds cits no Labklājības ministrijas uz atklāšanas ceremoniju vienkārši neieredās un pat nepabŗidināja - plāni mainījušies.  Tas tikai norāda uz šī brīža Labklājības Ministres prioritātēm. Bērni tie noteikti nav.   Paldies, katram, kas atnāca un bija daļiņa no šī pasākuma!