Grila jaunumi no RGK

“Rēzeknes Gaļas Kombināts” ir viens no vietējiem gaļas pārstrādes uzņēmumiem, kas ražo savu produkciju pēc sentēvu tradīcijām un receptēm"- tā apgalvo uzņēmumā strādājošie.

 

Man bija iespēja vienam no pirmajiem iepazīt "RGK" jaunos grila produktus un teikšu, ka biju patīkami pārsteigts! Starp jaunumiem ir vistas gaļas šašliks armēņu gaumē un pusspārniņi čhipotle marinādē. Ļoti patika MIX produkti, jo katrā kompānijā vienmēr ir kāds, kam vairāk garšo spārniņi un ir tie, kam vairāk gaŗso šķiņķīši. Tie iesaiņoti ērtā kastītē visām gaumēm, spraud uz iesmiem un liec uz oglēm! Garšas, man likās, pazīstamas un tas ir labi, jo mums ziemeļniekiem jaunu garšu ieviešana ne vienmēr tiek ātri pieņemta. Esam diezgan konservatīvi šajā ziņā.

 

Es esmu liels grilēšanas piekritējs, tāpēc priecājos par katru jaunu produktu mūsu veikalu plauktos. Sinoptiķi prognozē karstu un saulainu vasaru. Es, savukārt, iesaku veikalos pievērst uzmanību plauktiem, kur izvietota produkcija grilam un iepriecināt sevi ar gardu vistas gaļas produkciju no Rēzeknes!