Burgeru gatavošanas meistarklase Brunavas mālotavā

29.jūlijā biedrība “Eņģeļa Sirds” sadarbībā ar Bauskas novada Sociālo dienestu rīkoja pasākumu, kurā piedalījās 27 jaunieši no Bauskas novada.
Pasākuma mērķis bija veicināt bērnu un jauniešu socializēšanos, kā arī izglītot un motivēt dalībniekus aktīvi un radoši darboties. Pasākumā bērniem bija iespēja savām rokām darināt māla bļodas "Brunavas mālotava" saimnieces Līgas Bajāres pavadībā, kā arī izveidot pašiem savus burgerus manis vadītajā burgeru meistarklasē. Kā vienmēr, bērni bija lieliski un izrādīja neviltotu interesi par burgeru pagatavošanu. Laiks paskrēja ātri un papildus meistarklasei man tika uzticēts atklāt jaunizveidoto Šūpuļtīklu parku, turpat "Brunavas mālotava" teritorijā. Vēlos piebilst, ka tā ir viena skaista un sakārtota vieta Bauskas novadā. Brauksiet tajā virzienā, noteikti apmeklējiet, jo ar saimnieci iespējams sarunāsiet nelielu ekskursiju un vēl, saimnieces meita Zane darina fantastiskas šalles!

Ar svinīgā ugunskura iekurināšanu, lai simboliski atklātu Šūpuļtīklu parku, tiku godam galā! Paldies par atbalstu maniem draugiem gpu "Nākotne" un "Dimdiņi".

Paldies biedrībai "Eņģela sirds", par aicinājumu un paldies "Brunavas mālotava" saimniekiem par uzņemšanu.