Berga bazārā norisnāsies 14. Austeru festivāls

Sestdien, 14.septembrī, no no 12:00 - 21:00 pie restorāna Buržujs norisināsies nu jau 14.Austeru festivāls. 
 Festivāla apmeklētājiem būs iespēja nobaudīt 12 dažādu austeru veidus un plašu jūras velšu Street Food klāstu. Pasākuma ietvaros notiks Baltijas ātrāko austeru vērēju dueļi un savā starpā austeru ātvēršanā sacentīsies gan profesionāļi, gan amatieri.  
 Viesus izklaidēs burvju mākslinieks un mīms, radošā apvienība “Pasaku nams” pārsteigs ar jūras tematikai veltītām performancēm un piedāvās iespēju fotogrāfēties īpašā austeru foto bumbā, būs muzikāli priekšnesumi un iespēja laimēt vērtīgas balvas konkursos, viktorīnās un sacensībās. 


 Berga bazārā esošās Galerijas ISSP telpās darbosies bērnu radošā darbnīca, šeit varēs arī aplūkot Zanes Priedes izstādi “Marmoleum Real 2mm”, kas balstīta autores personīgajā pieredzē, uzaugot 1990. gadu vidē un estētikā. 
 Festivāla viesiem būs pieejama visa Berga bazāra teritorija no Dzirnavu līdz Marijas ielas ieejai, kur būs izvietoti stāvgladi un atvērtas arī blakus esošo kafejnīcu terases. Papildus galdiņi tiks izvietoti arī bijušajās My Fitness telpās.  
 Tiem, kas vēlas garantētas vietas ar apkalpošanu, ieteicams rezervēt VIP galdiņu restorānā Buržujs un tā terasē. Tālrunis rezervācijai 20223379
 Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Aktuālā informācija par festivālu pieejama restorāns Buržujs sociālo tīklu kontos IG @burzujs_ un FB BURŽUJS.