Stāsts par to, kā apvienojās kečups un majonēze

Vislielākie strīdi un asiņainākās kaujas vēl joprojām notiek starp kečupa un majonēzes piekritējiem. Beidzot šiem strīdiem būs pielikts liels un trekns punkts, jo šis jautājums vairs nebūs aktuāls.

Kompānija HEINZ beidzot piedāvā jaunumu - vismērcīgāko mērci MAJOČUPU! Protams, tas ir kečups un majonēze kopā, vienā traukā! Viņi beidzot satikās un uz planētas beidzot iestāsies miers!

 

Nekas jauns jau tas nav.  Šādu mērci no 1940. gadā sauc par "frī mērci", bet puertorikāņi mērcē savus tostus majonēzes-kečupa mērcē jau tik sen, ka firma GOYA izveidoja veselu biznesu vēl pirms Majočupa. Luis Federiko Lelojs tālajā 1920. gadā, vēl pirms saņēma Nobela prēmiju medicīnā,  sajauca majonēzi ar kečupu un pasniedza to kā mērci pie garnelēm, nosaucot to par salsu. Šī mērce kļuva par iecienītāko mērci Argentīnā.