Pildītas zirņu pankūkas

Šīs pankūkas labi garšo, kad ir vairāk saceptas, praktiski pārceptas. Tad tās tīri labi garšo. Ir tikai viens bet - pankūkas sanāk ar ļoti izteiktu zirņu piegaršu un saldais pildījums šeit īsti neder.

Sastāvdaļas (4porc.):

 

150g zirņu milti

450ml ūdens

1 ola

2 ēd.k. olīveļļa

sāls

 

Pildījumam:

150g kūpināta vista

200g svaigais siers vai rikota

2-3 ēd.k. krējums

puravi

sāls, pipari

 

Pagatavošana:

 

1.  Olu iesit bļodā, pievieno miltus, ūdeni un visu uzputo. Pievieno olīveļļu un pēc garšas sāli.

 

2. Uzkarsē pannu un izcep pankūkas.

 

3. Pildījumam sajauc sieru vai rikotu ar krējumu, sagrieztu vistu un puraviem. Pievieno pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus. 

 

4. Jau atdzesētas pankūkas sapilda un pasniedz.