Omlete ar nagetiem, spinātiem un makaroniem

Sastāvdaļas:

 

 

6 olas
200g cāļa gaļas nageti ar sieru
100g spināti
50g Holandes siers
1 Mozzarella bumbiņa
60g makaroni
muskatrieksts
baziliks
sāls, pipari

 

Pagatavošana:

 


Nagetus uzcep, makaronus novāra sālsūdenī. Nagetus sagriež mazākos gabalos. Holandes sieru sarīvē.


Olas uzputo bļodā, pievieno makaronus, Holandes sieru, spinātus, pāris svaigas bazilika lapiņas. Tad pievieno sagrieztus nagetus,  muskatriekstu, sāli un svaigi maltus piparus.
 

Visu pārlej pannā. Pannu uzliek uz uguns un mazliet pacep, lai no apakšas izveidojas garoziņa. Tad pa virsu es uzliku saplūkātu ar rokām sieru Mozzarella. Un tad var apsegt ar vāku un cept uz mazas uguns vai arī ielikt cepeškrāsnī.

 

Rokturi, pirms likt cepeškrāsnī, aptin ar folliju - tad rokturis nesadegs.