Kūpināta plūkātā cūkgaļa

 

Sastāvdaļas:


apm. 1 kg cūkgaļas šķiņķis
500g saldā barbekjū mērce HEINZ
350g BIO tomātu kečups HEINZ
sarkano kāpostu salāti "Dimdiņdārzs"
salātlapas

 

Pagatavošana:


1. Cūkgaļu sagriež mazākos gabalos un pārliek karstumizturīgā traukā. Pievieno HEINZ mērci un kečupu, apmaisa. Liek kūpinātavā un kūpina 150 grādos 4,5 stundas. Ik pa brīdim apmaisa.

 

2. Gatavu cūkgaļu izņem no kūpinātavas un ar divu dakšu palīdzību sadala šķiedrās.

 

3. Uz servējamā šķīvja kārto nomazgātas salātlapas, pa virsu liek kūpinātu gaļu un marinētus kāpostus.

 

Lai labi garšo!

VIDEO RECEPTE