Deserta suši

Nesen biju Gan Bei restorānā un var teikt, ka tā bija viena lieliska maltīte. Ļoti garšīgi bija saldie sušī, tāpēc es mēģināju uztaisit kaut-ko līdzīgu. Es teikšu, tas man sanāca! Ceru ka jūs arī izmēģināsiet šo recepti.

Sastāvdaļas:

 

2 olas
75 ml svaigi spiestas apelsīnu sulas
4 ēd.k milti
1 1/2 ēd.k. cukurs
1 ēd.k. sviests
1 ēd.k. sīrups
mazliet eļļa cepšanai

 

PIldījumam:

250 g maskarpone siers
125 g avenes
2 ēd.k. sīrups
2 ēd.k. svaigi spiestas aplesīnu sulas

 

Pagatavošana:


Iesit traukā olas un sakuļ ar cukuru. Tad pievieno miltus, sviestu. apelsīnu sulu, sīrupu, samaisa līdz sanāk viendabīga masa un pielej mazliet ūdeni. Uzkarsē pannu un ielej masu lai uzceptu šajā gadijumā nori lapas aizvietojumu - pankūku.

Tad, kad pankūkas izceptas, tās jāadzesē. Bet pa to laiku jāuztaisa pildijums. Bļodā ieliek sieru maskarpone, ielej apelsinu sulu un sīrupu, samaisa. Kad pankūkas atdzisušas, uz tām uzliek siera masu rindiņā, pa virsu avenes mazliet iespiežot siera masā un sarullē. Gatavus rullīšus liek ledusskapī uz 1 stundu.

Rullīšus izņem no ledusskapja, sagriež un pasniedz ar ogu mērci un svaigām ogām.

 

Lai izdodas!