Burgers ar SNOW CRAB nūjiņām un bekonu

 

Svaigu gurķu vietā var pamēģināt mazsālītos, bet tādus, kuriem nav izteiktas citas garšas - tikai sāls un dilles. Man liekas, ka būs garšīgi!


Teikšu godīgi, es pats tikai nesen iepazinu VIČI SNOW CRAB surimi produktus. Šis produkts ir ražots no Aļaskas mintaja filejām un to izmēģināt mani iedrošināja ASMI dotā kvalitātes zīme, kas apliecina šī produkta augsto kvalitāti. Par cik šis ir augstākās klases produkts, tā garša un, protams, arī cena atšķiras no ierastajām ''krabju nūjiņām’’.


VIČI SNOW CRAB ir ne tikai lieliska uzkoda, bet arī garda sastāvdaļa dažādos ēdienos. Par manu vārdu patiesumu tu vari pārliecināties izmēģinot šo recepti.

 

 

Sastāvdaļas (2 porc.):

 

2 burgeru maizītes

150g VIČI SNOW CRAB 

4 bekona šķēles

25g salātu mix

svaigs gurķis

4 ēd.k. krējums

4 ēd.k. laba majonēze

1 ēd.k. saldās sinepes

 

Pagatavošana (25min.):

 

1. SNOW CRAB nūjiņas ar rokām sadala palielos gabalos, pievieno majonēzi, apmaisa.

Bekonu apcep sausā pannā. Krējumu sajauc ar sinepēm. Maizītes apgrauzdē.

 

2. Maizītes apakšējo daļu apsmērē ar krējuma mērci, kārto pa virsu salātlapas, bekona šķēles un SNOW CRAB nūjiņas. Pa virsu uzliek gurķa šķēlītes un apsedz ar augšējo maizītes daļu.

 

3. Pasniedz uzreiz.