Tusiņš par godu 10 000 abonentiem

Tiem, kas seko manām aktivitātēm, zin - salīdzinoši nesen mana Youtube kanāla sekotāju skaits sasniedza 10 000 atzīmi! Latvijas mērogam tas ir nozīmīgs skaitlis un man par to ir milzonīgs prieks! Ir tāda nerakstīta tradīcija: uz šādu "zīmīgu" skaitļu sasniegšanas brīdi un tam pa godu kanālu īpašnieki iefilmē kādu īpašāku sižetu.

 

 

 

Sasniedzot 5000 atzīmi es devos pie meistares Nikas uz salonu un izdūru sev ausīs caurumus... Būs ko atcerēties.

 

 

Bet tagad es gribēju vairāk iepriecināt tieši pašus sekotājus un nolēmu uztaisīt Meet Up, jeb uzaicināt savus sekotājus nosvinēt šī zīmīgā skaitļa sasniegšanu kopā!

 

 

 

Tad nu pateicoties maniem draugiem un atbalstītājiem tas kļuva iespējams!

 

 

 

 


Saprotams, ka visus 10 000 (uz pasākuma dienu gandrīz 12 000) kopā es nevarētu sapulcināt, bet aicināju ikvienu, kas vēlas mani satikt un parunāties, garšīgi paēst un, protams, jautri pavadīt laiku!

 

 


Par svinību norises vietu es izvēlējos AB Parks filiāli Rīgā - SPICE HOME telpās, kas ir Baltijas lielākā izklaides parka "Avārijas brigāde" filiāle.  Centrā apkopotas jaunas un modernas atrakcijas.

 

 


Par cienastu rūpējās mani draugi no "Pica LuLū", "ZE Donats" un "Green Cola"! Turklāt,  "Ze Donats" gardos virtuļus par īpaši ekskluzīviem padarīja "Royal Printed Chocolate" meistari.

 

 

Pēdējā brīdī sāku domāt par noformējumu un manam aicinājumam uz draudzību atsaucās uzņēmums "Rīgas Rēvija" jeb daudziem zināmāks to veikalu nosaukums "Balonu Pasaule", kuri speciāli šim pasākumam piešķīra man ar hēliju pildītus balonus, kas kopā attēloja nozīmīgo skaitli 10 000!

 

Taču, es biju kaut-kur neuzmanīgs un vieninieku nejauši uzplēsu - tas izlaida visu gaisu (hēliju).

 

 

 

Bet tad es sapratu, tas viss pat ļoti simboliski, jo nevajag jau apstāties. Un, galvenais - tās nulles! Pirmais cipars mainīsies - 20 000, tad 25 000 un 50 000! :)

 

 

 

 

Katrā ziņā,  saku visiem milzīgu PALDIES!

 

 

Visiem,  kas atnāca! Visiem, kas gribēja atnākt, bet netika! Visiem, kas seko manām aktivitātēm! Un visiem,  kas atbalstīja šo man zīmīgo pasākumu!

 

 

Personīgi vēlos pateikties Mārtiņam Brezauckim no "AB Parks", Zanei Vītolai no "Pica LuLū", Reinim Silovam no "ZE Donats", Dacei Guzai no "AMBER" Distribution Latvia",  Ilzei Eisakai no "Royal Printed Chocolate".

 

 

 

Un PALDIES maniem vecākiem!