Trešā labdarības burgeru ballīte ir aizvadīta!


Turpinot aizsākto tradīciju, arī šogad 19. augustā, pie rehabilitācijas centra "POGA", notika labdarības burgeru ballīte. Šī ballīte patiesi nu jau izskatijās pēc tādas, kādu biju iedomājies, kad radās iecere par šāda pasākuma rīkošanu.

 

Jā, šī bija jau trešā labdarības burgeru ballīte un pilnīgi noteikti tiekamies jau arī nākamā gada augustā, lai kopīgi radītu svētkus bērniem ar īpašām vajadzībām un vienuviet satiktos tik daudz labu un sirsnīgu cilvēku!

 


Paldies ikvienam, kurš atbalstīja šo pasākumu! Paldies katram, kurš ziedoja, ne tikai līdzekļus un produkciju, bet arī savu laiku, enerģiju un pozitīvās domas!


Vēlos pateikties:, Rīgas Brīvosta, POGA, Apollo.lv, RIMI, Gpu Nākotne, Dimdiņi, Tiche, Rambyno, Iļģuciema kvass, Fazer, Linneja, Citybee, Mr.Karaoke, skanagaisma.lv, Leddispleji, apsardzes dienestam Kilter Pulse, Vip Partybus, Santa Maria, Paulig, Livonia, Rūjienas Saldējums, Magija.

 

Paldies arī māksliniekiem: Ēriks Loks, Liene Šomase, Aija Vītoliņa, Katrīna Dimanta, Signia, Aleksandrs Tuguševs, Jānis Bukums ar grupu, grupa "Laime pilnīga", grupa "Bad Habits"
Paldies par jauko draudzības sākumu Dr.Klauns


Personīgi paldies, par palīdzību: manai komandai, Ansim Zeltiņam, Lienei Ozolai, Ilzei Ošānei, Rūtai Dimantai, Jānim Grantam, Sandai Mekšai, Tomam Šķerbergam, un visiem parējiem, kuri palīdzēja un arī tiem, kas netraucēja pasākuma izveidē!
 

Foto: Mārtiņš Otto un Pipars & Co