STREET FOOD no Fazer

Fazer šovasar piedāvā īpašu STREET FOOD produktu sēriju, kurā ietilpst burgermaizītes, hotdog maizītes un polārmaizītes.  Gan burgermaizītes, gan hotdog mazītes ir gatavotas no īpašās brioche mīklas, ar viegli saldu garšu un ir īpaši mīkstas.

Man personīgi ļoti patīk, ka maizītes paliek mīkstas arī uzgrilējot. Līdz šim bija liela problēma tieši ar hotdogu maizītēm - tās palika cietas un ļoti grūti sakožamas. Burgermaizītēm arī jaunums - tā saucamie slaideri.  Tās ir mazāka izmēra burgermaizītes un man ļoti žēl, ka mums šovasar nebūs publiski pasākumi. Parasti festivālos, kad gribas pagaršot visu, tu vari apēst vienu, maksimums divus burgerus. Slaideri ir ideāli priekš šāda veida pasākumiem, jo tu vari pagaršot vairāk))) Tas taču ir brīnišķīgi!

Un vēl viens jaunums Latvijas tirgū - auzu polārmaize, kuras sastāvā 33% ir pilngraudu auzas. Līdz ar to šīs maizītes ir ne tikai garšīgākas sendvičiem, bet arī veselīgākas.

 

Godīgi sakot, es vairākas dienas vakariņās ēdu sendvičus un hotdogus, jo tie ir ātri pagatavojami un kopā ar salātiem un svaigiem dārzeņiem arī veselīgi!