"Rūdolfs" kečupiņi bērniem

Decembra sākumā veikalu plauktos parādijās uzņēmuma "Lat Eko Food" zīmola "Rūdolfs" kečupi, jeb kečupiņi bērniem.

 

 

 

 

 

Pats ražotājs par jaunajiem kečupiem saka tā:

Tad nu tiek piedāvāti trīs šo mērču veidi. Es nodegustēju visus trīs. Sākumā mans favorīts bija kečupiņš ar mango, bet tad pirmajā vietā tomēr iecēlu kečupiņu "Ķiplociņš". Arī nākamajā dienā es vēlreiz pagaršoju visus trīs un arī šoreiz līderis palika nemainīgs. Man garšoja! Patika, ka mērces ir biezas, tikai grūti no tādām pudelēm dabūt laukā. Varbūt ražotājs var ieteikt kādu glītu metodi, kā kečupu dabūt no pudelēm ārā tā, lai tas būtu tur kur man vajag, nevis pa visu galdu?

Manuprāt, ja šos kečupus pildītu tajās pašās "Rūdolfs" biezeņu burciņās, tie būtu vieglāk izdabūnami laukā un cena būtu pieņemamāka - tilpums mazāks. Bet kopuā man patika. Izmēģini arī tu!

 

Kečupiņš "Ķiplociņš"
Sastāvdaļas: Ūdens, tomātu pasta*34%,  cukurs*, sāls, kartupeļu škiedra, skābuma regulētājs citronskābe, ķiploki*(0,05%), garšvielas*.*-no BIO lauksaimniecībām.

 

 

Kečupiņš ar Mango

Sastāvdaļas: Ūdens, tomātu pasta* 18%, mango biezenis*18%, cukurs*, kartupeļu ciete*, sāls, karijs* (satur sinepju sēklas), garšvielas* (var saturēt lipekļa, zemesriekstu pēdas), skābuma regulētājs citronskābe, kartupeļu šķiedra. *-no BIO lauksaimniecībām.

 

 

Kečupiņš "Gardumiņš"

Sastāvdaļas: Ūdens, tomātu pasta*33%, cukurs*18%, sāls, kartupeļu šķiedra, skābuma regulētājs citronskābe, garšvielas* (satur kanēli). *-no BIO lauksaimniecībām.