Mana debija kino

Man patīk mana dzīve! Nē, es to saku pilnā nopietnībā un bez jokiem!

 

Pēdējā gada laikā esmu ieguvis milzonīgu pieredzi, piedaloties dažādos projektos. Esmu veidojis gan kopīgus projektus ar citiem youtuberiem, filmējies reklāmā un nu mani uzaicināja filmēties leģendārā filmā! Vēl krietni pirms manas nākšanas pasaulē tapa Latviešu avangarda filma „Ceļojums uz Tukumu” (rež. A. Ēķis, 1992) – road movie stilā veidots stāsts par četriem draugiem – Ēriku, Muļķi, Jogurtu un Džindžu, kuri dodas ceļojumā uz Tukumu. Pa ceļam viņi sastop Trako, Līgavu, Mednieku, Karali, kļūst par vistu zagļiem, piedalās televīzijas raidījuma filmēšanā un iekuļas dažādos citos piedzīvojumos. 

 

1992. gada latviešu īsfilmā tēlu lomās iejutās Ēriks Loks, Roberts Gobziņš, Jānis Vaišļa, Dzintars Zariņš, Jussi Pekkonens, Baiba Sipeniece un Artis Volfs.

 


Šobrīd tiek filmēta otra filma, kura sauksies "Ceļojums uz Ogri". Es neko vairs nestāstīšu, lai sagabātu intrigu, bet noteikti informēšu jūs par mirkli kad un kur šī komēdija būs skatāma.

 

Mana loma, protams, tajā ir maziņa un epizodiska, bet es ļoti novērtēju man doto iespēju un uzticību! Gaidam filmu! Un jau šobrīd saku PALDIES Robertam Gobziņam, ka uzaicināja mani piedalīties šajā kinofilmā!