Labdarības burgeru ballīte

29. augustā pie rehabilitācijas centra POGA notika nu jau tradicionālā labdarības burgeru ballīte. Man bija prieks satikt Markusu, kurš nu jau pats staigā!

 

Daudzi man jautā, kāds man sakars ar šo labdarības burgeru ballīti!? Es esmu šīs ballītes idejas autors un organizators. Jā, šogad šī pasākuma organizēšanai pieslēdzās jau vairāk cilvēku un arī ballīte līdzinājās nelielam festivālam.

 

Ja jau burgeru ballīte, tad akcents bija uz burgeriem. Četras stundas pirms pasākuma grilējām un cepām vistas gaļu un kotletes burgeriem, kuras uzglabājām marmītos.

Bet tas nebija viss!

 

Tika cepti gan šašliki, gan kupāti, gan desiņas! Desertā Jānis no Muurikka Latvija cepa pankūkas un klāt tika piedāvāti jaunie SPILVA ievārījumi. Bērni ļoti priecājās par gardajām "Rūdolfs" suliņām un "Rūjienas saldējums" gardajiem un dažādajiem saldējumiem! Jā, Minimelts saldējums, izrādās, ir Latvijas ražojums! Par atbalstu vēlos pateikt milzīgu PALDIES uzņēmumiem, kuri momentā piekrita atbalstīt šo pasākumu, kad bijām viņus uzrunājuši. Tie ir "Marienbāde", "Spilva", "Dimdiņi", "Hanzas Maiznīca", "Kamado BONO", "NOO Cepeškungs", "Kurzemes Gaļsaimnieks", GPU "Nākotne", "Valio", "Lat Eko Food" un "Mežvidi"! Visi šie uzņēmumi atbalstīja šo pasākumu, nodrošinot savu produkciju.

 

Vēlos minēt arī uzņēmumu "Pupu maiss", kas laipni atvēlēja uz pasākuma dienu desmit ērtus pufus - mēs izveidojām jauku chill zonu. Nu jau mūsu draugi "City Bee Latvija" piešķīra savu lielisko busiņu, lai varam izvadāt nepieciešamās mantas un produktus. Jāpasakās arī uzņēmumam MR Karaoke, kas nodrošināja gan skatuvi, gan skaņu pasākumam!

 

Paldies, paldies, paldies maniem draugiem - Jānim Bukumam ar grupu, Robertam Gobziņam ar meitām, Lienei Šomasei ar savas radošās studijas talantiem! Paldies Aijai Vītoliņai un Signijai Taraņenko par atbalstu! Visi mākslinieki uzstājās pilnīgi BEZMAKSAS! Paldies par jūsu ieguldījumu! Paldies arī "Mārtiņa Burbuļi" komandai par lielisko noslēguma burbuļu salūtu un paldies radio "TEV" dīdžejam un pasākuma vadītājam Aleksandram Tuguševam par lielisko pasākuma saturēšanu un atraktīvo vadīšanas stilu!

 

Vislielākais paldies lai dodas pie Rūtas un Ilzes no Ziedot.lv, kas satur un darbina šo labdarības un rehabilitācijas ratiņu! Kamēr tas griežas, mums, sabiedrībai, ir iespēja pievienoties un ar kādu mazumiņu palīdzēt kādam! Nu jau es droši zinu, ka nākamajā 2020. gada augustā mēs atkal tiksimies pie rehabilitācijas centra "POGA", lai radītu svētkus un kopā pavadītu brīnišķīgu pēcpusdienu!

 

Foto: pipars.lv, Mārtiņš Otto