BBQ KŪPinātava. Vai tiešām labākā ēstuve Rīgā?

 

 

 

BBQ KŪPinātavu biju piefiksējis pēc aktivitātēm sockontos un divas reizes pat speciāli braucu. Taču atdūros pret nolaistām žalūzijām - sestdien/svētdien te atpūšās.

 

 

 

 

Šoreiz man paveicās un durvis bija plati vaļā - mūs sagaidīja pati saimniece! Šī nav tā centrālākā un apdzīvotākā vieta, bet piezīmē šo adresi - Tērbatas 71, Rīgā. Tieši šeit tev ir iespēja nobaudīt izcilus un patiesi gardus ēdienus, kas gatavoti ar mīlestību un ticību labajam!

Mūs apkalpoja pati īpašniece - jauka sieviete ar dzirkstelīti acīs un šī dzirkstelīte iedegās aizvien spožāk, kad viņa stāstija par savu uzņēmumu un nākotnes plāniem.

 

 

Facebook - @BBQKUPinatava

Instagram - @bbqkupinatava

 

 

 

Šoreiz mēs ar mammu izvēlējāmies firmas ēdienu BBQ Tauri, bet tētis pasūtīja burgeri ar plūkātu cūkgaļu.

 

 

Es pašā sākumā minēju, ka piefiksēju aktivitātes sockontos. Viņi savos sockontos tik garšīgi vāra zupu... mmmm.... Un ja tu seko viņu sockontiem, tad tu zināsi cikos būs gatavs ēdiens un varēsi dabūt ribiņas pa taisno no kūpinātavas. Tikko svaigi kūpinātas ribiņas! Nu kas var būt labāks par šo?!

 

 

Mīlīši! Tas ir DIEVĪGI! Es savā kulinārijas blogera darbības laikā esmu pagaršojis jau daudz tradicionālus un eksotiskus ēdienus un zinu ko saku. Pamēģini! Ja esi Rīgā, dari to jau šodien. Nu vai rīt! Ja neesi rīdzinieks, noteikti ieplāno gastro-tūri uz Rīgu un šo vietu liec saraksta augšgalā. Es tev apgalvoju, ka nebūsi vīlies un beidzot būsi uzstādījis kvalitātes latiņu pietiekami augstu. Pēc šī apmeklējuma tev pat doma neradīsies, ka varētu aiziet uz Hesīti. Tās ir nesalīdzināmas lietas un kvalitāte!

 


Man katrs teikums sanāk kā slavas dziesma. Bet tas taču ir tik pašsaprotami - strādāt ar sirdi un dvēseli un piedāvāt to labāko tā, lai cilvēki atgrieztos. Šeit ģimenes uzņēmums dara to pēc labākās sirdsapziņas un rezultāts ir atbilstošs.